пʼятницю, 26 квітня 2024 р.

Екскурсія до ТЦК

    Автор - Сухобок Анастасія

    Корисним для кожної людини є пізнання чогось нового або ж отримання певного досвіду. А досвід може бути різноманітним, часом навіть неочікуваним для нас, але це не значить, що він менш важливий.

    Саме тому ми скористалися можливістю ознайомитися з видами зброї, її будовою і навіть спробували постріляти, надавати першу домедичну допомогу в умовах воєнного стану.    Під час війни навіть тим, хто не на фронті, треба вміти правильно поводитися зі зброєю. Можливо, хтось думає, що це безглуздо і зовсім не корисно, але це базові навички, які є життєво необхідними під час війни. Пригадаймо ,наприклад, що відбувалося, коли війська окупанта підійшли до Києва? У той час цивільним почали видавати зброю, але невідомо, чи всі вміли бодай зарядити автомат, який їм довелося тримати в руках.

    Населення має бути готовим до того, щоб захистити себе та своїх рідних. Ніколи не знаєш, коли тобі може це знадобитися, але у потрібний час ми будемо готові боротися за життя, поки інші витрачатимуть дорогоцінні хвилини на роздуми про необхідність такого досвіду.

    Яким би не був ваш новий досвід, завжди приймайте і цінуйте його!










Немає коментарів:

Дописати коментар